Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Bea Bonnell
általában 21-22 óra alatt válaszol   •    2 hónapja volt online utoljára


általában 21-22 óra alatt válaszol

2 hónapja volt online utoljára22 éve tanítok angolt (elsősorban amerikai angolt), ebből 8 éve skype-on is, amit nagyon megszerettem és kifejezetten hatékony tanulási módnak tartok. Ha külföldi továbbtanulást tervezel, szeretettel várlak skype tanácsadásra. Sok diákot készítek fel az IELTS, Cambridge, és TOEFL nyelvvizsgákra amennyiben az EU-ban vagy Amerikában terveznek továbbtanulni. Amerikában élek, itt is tanítok nemzetközi diákokat, ismerem az itteni egyetemi iskolai és felvételi rendszert és tanítási módszereket. Külföldi és magyar egyetemen tanuló diákjaimat segítem angol nyelvű tanulmányaikban, a szakdolgozatuk profi angol nyelvű elkészítésében,és később sokan térnek vissza hozzám üzleti angolt tanulni, állásinterjúra készülni, vagy az angol tudásukat magas szinten tartani. Ez a fő profilom, de általános iskolától egyetemig minden korosztállyal dolgozom, valtozatos nyelvi célokkal. Szeretettel várom, hogy legyél az új diákom! Küldj egy email-t, ha felkeltettem érdeklődésedet. Nálam egy óra 60 perc. Heti több óránál kedvezményes óradíjjal dolgozom.

Az óráim bemutatása

Egy jó beszélgetés egy kávé vagy tea mellett miközben egymástól is rengeteget tanulunk a világ dolgairól.

Bea Bonnell hozzászólásai

Oszd meg tapasztalataidat a
többiekkel és írj pár sort az
oktatódról. Új hozzászólás
Ricskee több, mint 7 éve

Hy . szeretnek tanulni Angolul hol kell jelentezni ?

Dani92 több, mint 7 éve

Szia érdeklödn iszeretnék tanulás szempontjábol alap szinten hogy estleg mikor lehetne rá lehetőség .köszönöm :)

Kalocsai Gabi több, mint 7 éve

Beát a húgomon keresztül ismertem meg, először az ő "legéletigenlőbb', 'legpörgősebb', 'legjobbfej'" angoltanára volt... aztán szerencsére az enyém is!Jártunk Beához külön és együtt is, lényegtelen; az angol órák így is-úgyis tartalmasak, frappánsak, és maradandóak voltak... mind a mai napig! Vasárnap Skypesuli! :)

Rott Fruzsina több, mint 7 éve

Bea órái rendkívül jól felépítettek és egyénre szabottak; azalkalmak minden egyes perce hasznosan telik. Az otthonra feladott,feldolgozandó anyagok változatosak, érdekesek, így nem csak az angol nyelvvel,hanem a világgal kapcsolatban is szélesítik a látókört. Az órák jó hangulatbantelnek, sok humorral, nevetéssel. Szinte bánja az ember, hogy így rövid időnbelül olyan jól megtanul angolul, hogy eléri a vele kitűzött célját –legalábbis akkor, ha ez a közös tanórák végét is előidézi. :)

Kalocsai Dorottya több, mint 7 éve

Mi majdnem öt teljes évig voltunk abban a szerencséshelyzetben a gimnáziumi osztálytársaimmal, hogy nap mint nap rácsodálkozhattunk,hogy nekünk van a 'legéletigenlőbb', 'legpörgősebb', 'legjobbfej'angoltanárunk, s egyben dráma tanárunk és osztályfőnökünk.Éppen ezért gimnázium után a külföldi egyetemi felvételim felkészülését is csakvele tudtam elképzelni! Felvételim sikerességének nagy részét a megszokottkötetlen, jó hangulatú, dinamikus, ténylegesen angolt beszélő óráknakköszönhettem, hiszen várakozásaim ellenére egyáltalán nem izgultam az élőbeszédtől!Küldeném ezt az érzést, 'barátaimnak, családomnak és mindenkinek aki szereti'!:) d.

1 / 2 oldal Következő

Hasonló ajánlott oktatók

Marjai Kata Marjai Kata
9 napja volt online utoljára
Heti elérhetőség kevés időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Angol 8000 Ft
Dr. Nagy György Dr. Nagy György
2 órája volt online utoljára
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Angol 5000 Ft
Sztrapkovics Bettina Sztrapkovics Bettina
7 napja volt online utoljára
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Angol 7000 Ft
Spanyol 7000 Ft
Görgess a tetejére