Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Dr. Pollmann Teréz
általában 16-17 óra alatt válaszol   •    10 órája volt online utoljára


általában 16-17 óra alatt válaszol

10 órája volt online utoljáraOlasztanári hivatásom megkoronázásaként nemrég Olaszországba költöztem, és innen Eracleából megújult lelkesedéssel folytatom az online olaszóráimat. Az ELTE-n végeztem, több évtizednyi, változatos tanítási tapasztalatot szereztem (gimnáziumban, egyetemen, cégnél stb.), megjelentek fordításaim, szakkönyveim és nyelviskolát is vezettem 7 évig. Tervszerűség, arányosság, empátia, amiket kiemelnék a módszeremből. Skype-on 20 éve tanítok. 45 perces egyéni tanóra díja 4500 Ft, 60 perces egyéni tanóra díja 5800 Ft, tanulópárnak 90 perces órákat tartok, 5800 Ft/90 perc/fő. Skype címem: p.terez email címem: pollmann.terez@gmail.com

Az óráim bemutatása

Óráimat tervszerűen építem fel, mindig teszünk egy kis lépést a célunk érdekében. Változatos feladatokat végzünk, minden nyelvi készséget párhozamosan fejlesztünk. A Progetto tankönyvcsaládot használjuk, de sok más könyvből illetve online forrásból is használok érdekes, játékos feladatokat.

Dr. Pollmann Teréz hozzászólásai

Oszd meg tapasztalataidat a
többiekkel és írj pár sort az
oktatódról. Új hozzászólás
Dóra Virág Dudás 23 napja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Teréz nagyon kedves, odaadó és hatékony tanár. Igazi élvezettel kezdtem nála az olasz nyelv tanulását. Félév alatt középfokú szintre hozott, igaz volt már korábbi spanyol és francia nyelvtudásom. Sok év kihagyás után pár hónapja ismét veszem tőle az órákat, ezúttal szintrehozás és továbbfejlődés céljából. Fejleszt is hatékonyan. Pár hónapja még megszólalni sem tudtam, mostanra pedig már egy sor minden visszajött. Az órák mindig érdekesek, izgalmasak, dinamikusak de kötetlenek. Akkor sincs bennem stressz és feszültség, ha valamit nem tudok. Mindig sok dicséretet, gyengéd és hatékony korrekciót kapok. A témák változatosak, a feldolgozott anyagok hasznosak, a beszélgetések jó hangulatúak. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani, hogy bármilyen szinten is van olaszból - beleértve a teljesen kezdőt is - Teréztől tanuljon. A hivatásának szeretete és tanári kompetenciája megalapozza a gyors és élménydús, bátorító nyelvtanulást. Már csak készülni kell az órákra, a házi feladat ugyanis nála sem maradhat el.

 

Hasonló ajánlott oktatók

Csépes Petrányi Krisztina / Italy Csépes Petrányi Krisztina / Italy
3 napja volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Hozzászólások 0 vélemény

Olasz 5500 Ft
Patai Mercédesz Patai Mercédesz
1 napja volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 5 vélemény

Olasz 10000 Ft
Erdei Flóra Erdei Flóra
2 órája volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 10 vélemény

Olasz 6000 Ft
Görgess a tetejére