Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Angol online oktatás ingyen? Lehetséges!

Angol online oktatás ingyen? Lehetséges! több, mint 2 éve OnlineSuli

Manapság gyakorlatilag elengedhetetlen az angol nyelv alapfokú ismerete, alig van olyan álláslehetőség ahol ne jelentkezne ez feltételként. Veled is történt már olyan, hogy Budapest belvárosában egy bolt kasszájához érve angolul szólított meg az eladó? Ez azért van, mert már több a belvárosi utcákon járkáló emberek között a magyarul nem beszélő külföldi, mint a magyar. Ilyen helyzetben szükséged van az angol nyelv alapismeretére, aminek a megtanulásához (vagy fenntartásához) kiváló segítséget nyújt az angol online oktatás, ingyen is akár! Nem kell párnaponta nyelviskolába járnod vagy korrepetátorhoz, elég csak heti 2x egy angol online oktatóval beszélgetned a szintentartáshoz.

Milyen angol online oktatás lehetőségek vannak ingyenesen?

Az egyik talán legismertebb telefonos alkalmazás a Duolingo. Segítségével bármikor az okostelefonodon keresztül tudsz gyakorolni, viszont hátránya, hogy nem tudsz élő személlyel beszélgetni. Egy másik rendkívül hasznos lehetőség az online tartalmak fogyasztása angol nyelven. Amikor teheted, válassz angol nyelvű videókat vagy filmeket (pl. Youtube-on, Netflix-en vagy HBO GO-n), kezdetben angol nyelvű feliratokkal, hogy pontosabban rögzüljenek a szavak kiejtései. Ez a módszer nagyon kényelmes, viszont passzív tanulás és csak a szövegértést erősíti.

Mi a különbség a kezdők és újrakezdők között?

A legfontosabb talán, hogy a kezdőknek nincsenek meg a nyelvi alapok. Például az igeidők, ragozások, különböző szóalakok helyes használatát még nem sajátították el, pedig ez mindennek az alapja. Ezáltal a kezdőknek inkább a Duolingo ajánlott, vagy egy olyan tanár, aki az angol online oktatás területén igazán gyakorlott. Az újrakezdőknek valószínűleg a megszólalással lesz a nagyobb problémájuk és a kifejezéssel, helyes kiejtésekkel. Ehhez a leghasznosabb ingyenes angol gyakorlás amikor egy bárban vagy akár az utcán szóbaelegyednek egy külföldivel. Lehet, hogy eleinte nem lesz gördülékeny a beszéd, de ez a leghatékonyabb módszer az élőbeszéd fejlesztésére.

Ingyen online angol oktatás

Hogyan vehetek ingyen angol online oktatás órákat?

Az OnlineSulin mi lehetőséget biztosítunk erre, próbaórák formájában. Természetesen ez hosszútávon nem ingyenes, de ahhoz tökéletes, hogy elsőre kipróbálj akár 10-nél is több angol online oktatót ingyen. Miután megtaláltad a számodra ideális oktatót, heti másfél óra tanulással szignifikánsan tudsz javítani az angol élőbeszédeden. Jelenleg több tucat ilyen próbaórát biztosító online tanárunk van, amiből a legtöbb angol nyelvet oktat, őket itt tudod átböngészni.

Az ingyenes online oktatás az első lépés, utána a rendszeresség a lényeg!

Miután megtaláltad a számodra legmegfelelőbb módszert az online tanulásra, muszáj kiépítened egy szokást rá. Mint oly sok minden más, a nyelvtanulás is kopik és folyamatos szinten tartásra van szüksége. Újrakezdőknek a heti másfél, de inkább 2 órát ajánljuk (akár 2 x 1 órában is). Kezdőknek pedig minden második nap legalább 45 percet javaslunk a tanulásra. A rendszeresség a kulcsa a jó angol tudásnak, az online angol oktatás csak egy eszköz ehhez!

 
Görgess a tetejére