Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Online tanulás az OnlineSulival: hogyan működik?

Miért éri meg jobban az online tanulás a hagyományos nyelviskolákkal és kurzusokkal szemben? Tudd meg miért választotta már több, mint 7000 diák a OnlineSuli!

Pofon egyszerűen, weboldalunk működésében is ugyanazt próbáljuk közvetíteni amit ez a nyelvtanulási módszer is magában rejt. Tekints az oldalunkra úgy, mint egy oktatói katalógusra. A tanulás megkezdése előtt válaszolj meg magadnak néhány kérdést, hogy a későbbiekben már felkészülten tudj rájuk válaszolni:

Példa kép

Fontos tudnod, hogy mi nem egy klasszikus nyelviskola vagyunk, ami online működik. Alapvetően online oktatói közösségként tekintünk magunkra, olyan tanárok gyüjteményeként, akik az online oktatásra specializálódtak.

Miután végeztél a kezdeti kérdések megválaszolásával, böngészd át a kíván nyelvre/tárgyra elérhető oktatók adatlapjait. A legtöbbet keresett nyelveket és tantárgyakat a következő oldalon láthatod: TOP Nyelvek és Tantárgyak (a teljesség igénye nélkül). Az oktatók oldalon keresni és szűrni is tudsz, megadhatsz mondjuk nyelvvizsga típust (pl.: IELTS) vagy beállíthatod, hogy csak olyan oktatók jelenjenek meg, akik nyújtanak ingyenes próbaórát.

Ezt követően válassz ki néhány szimpatikus oktatót a találati listáról. Az oktatók nevei alatt látható ikonok a következőt jelentik (balról jobbra):

A kiválasztott oktatók adatlapján ajánlott elolvasnod a bemutatkozót, így egy átfogó képet kaphatsz az oktatóról és a tanítási stílusáról. A bemutatkozó szöveg alatt láthatod az oktató által vállalt tudás- és iskolaszinteket, mellette pedig a heti táblázatát, ahol azt tudod megnézni, mikor érhető el az oktató (kékkel jelölt időablakok).

A legfontosabb lépésben pedig vedd fel a kapcsolatot a kiszemelt oktatókkal. A kapcsolatfelvétel ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ehhez kattints az oktató adatlapján található sárga keretes gombra, majd a felugró ablakban add meg a neved, e-mail címed és az elküldeni kívánt üzenetet. A küldés előtt még töltsd ki az ellenőrző kód mezőt majd kattints a Küldés gombra.

A sikeres üzenetküldés után átirányításra fogsz kerülni a beszélgető felületre, ahol követheted majd az oktató és közötted történő csevegést. Erről az e-mail címedre értesítést is fogsz kapni, az abban található linken keresztül bármikor elérheted a beszélgetést. Oktatóink - tekintve hogy online tanárok - gyorsan szoktak reagálni az új üzenetekre, ezért kövesd figyelemmel a postafiókodat, mivel minden új üzenetről e-mail értesítést fogsz majd kapni.

Beszéljétek át a részleteket majd ha minden jól megy, váltsatok át Skype-ra és kezdődhet az online tanulás! A fizetéssel kapcsolatos kérdések minden esetben diák és oktató egyedi megegyezésén alapulnak és ebbe a OnlineSuli nem kíván beleszólni, valamint az oktatások után a OnlineSuli nem kap semmilyen jutalékot. Az oktatóink mindössze a profiljuk megjelenéséért fizetnek tagsági díjat - más költségük nincs. Bevett szokás az óradíjak átutalásos fizetése az oktatók számára.

Görgess a tetejére