Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Mi kell a regisztrációhoz?

Egy e-mail cím és eladható tudás.

Nem követelünk meg leendő oktatóinktól semmilyen dokumentumot vagy igazolást a tudásukra vonatkozóan. Úgy szoktunk fogalmazni, hogy aki rendelkezik olyan szintű tudással, amely más számára hasznos lehet, szívesen látjuk oktatóink között.

Weboldalunk bármilyen nemzetiségű vagy korú oktatót szívesen vár, csak legyen eladható szintű tudása. Manapság - az internet korában - akár 20 évesek is birtokolhatnak olyan szaktudást, mint akik már 20 éve vannak az adott szakmában. Jó példa erre a programozás és informatika.

Az online.suli.hu a világ bármely pontjáról elérhető, így akárhonnan lehet regisztrálni, viszont egyelőre nem létezik angol nyelvű felületünk, ezért többnyire magyar ajkú oktatóink vannak.

A regisztráció teljesen ingyenes, profilt bárki létrehozhat! A nevedre, Skype azonosítódra, e-mail címedre és egy választott jelszóra lesz szükségünk mindösszesen. Fontos tudni, hogy a regisztrált profil még nem jelenik meg a weboldalon, ugyanis a honlapunkon való megjelenés tagdíj befizetéséhez kötött. Ezáltal nyugodtan be lehet regisztrálni, időt fordítani az adatlap megfelelő kitöltésére, majd ha minden tökéletes, befizetni a tagdíjat.


Görgess a tetejére