Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

OnlineSuli BLOG

Minden, amit az online oktatásról és tanulásról tudnod kell!


Angol online oktatás ingyen? Lehetséges! Angol online oktatás ingyen? Lehetséges! 6 hónapja OnlineSuli

Régóta kutatsz olyan angol online oktatás után, amely ingyen van vagy minimális költségekkel jár? Ne keresd tovább, leírjuk milyen lehetőségeid vannak.

Elolvasom a cikket
Az online oktatás hatása a diákokra Az online oktatás hatása a diákokra 7 hónapja OnlineSuli

Az online oktatás megjelenése a COVID hatására az elmúlt másfél évben sok változást okozott a mindennapi életben. Különösen a középiskolásokat érintette. Idén is olyan kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek még nem fordultak elő ilyen nagy léptékben.

Elolvasom a cikket
Magántanárként is hatékonyan: 6 tipp, hogy megkönnyítsd az életed online Magántanárként is hatékonyan: 6 tipp, hogy megkönnyítsd az életed online 7 hónapja OnlineSuli

Magántanárként az online korrepetálás remek módja annak, hogy az ország minden tájáról találkozz diákokkal, és megoszd velük tudásodat. Az internet lehetővé tette a magántanárok számára, hogy könnyen hozzáférhető és használható értéket hozzanak létre.

Elolvasom a cikket
Nyelvtanulás ingyen? IGEN! Nyelvtanulás ingyen? IGEN! 8 hónapja Boros Katalin

Olyan sokszor beszélünk, hallunk arról, hogy melyik nyelvtanári órabér vajon mit takar, és vajon megéri-e az olcsóbb tanárhoz menni. Ebbe a posztba összegyűjtöttem neked 3+1 olyan nyelvtanulási módszert, amihez nem kell tanár.

Elolvasom a cikket
Miért éri meg online magán nyelvórákat venni? Miért éri meg online magán nyelvórákat venni? 8 hónapja Novák Emese

Manapság az online tanulás már senkinek sem meglepő, mégis vannak, akik még soha sem próbálták ki ezt a praktikus, modern tanulási formát.

Elolvasom a cikket
1 / 9 oldal Következő
Görgess a tetejére