Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

OnlineSuli BLOG

Minden, amit az online oktatásról és tanulásról tudnod kell!


Angol online oktatás ingyen? Lehetséges! Angol online oktatás ingyen? Lehetséges! 10 hónapja OnlineSuli

Régóta kutatsz olyan angol online oktatás után, amely ingyen van vagy minimális költségekkel jár? Ne keresd tovább, leírjuk milyen lehetőségeid vannak.

Elolvasom a cikket
Az online oktatás hatása a diákokra Az online oktatás hatása a diákokra 11 hónapja OnlineSuli

Az online oktatás megjelenése a COVID hatására az elmúlt másfél évben sok változást okozott a mindennapi életben. Különösen a középiskolásokat érintette. Idén is olyan kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek még nem fordultak elő ilyen nagy léptékben.

Elolvasom a cikket
Magántanárként is hatékonyan: 6 tipp, hogy megkönnyítsd az életed online Magántanárként is hatékonyan: 6 tipp, hogy megkönnyítsd az életed online körülbelül 1 éve OnlineSuli

Magántanárként az online korrepetálás remek módja annak, hogy az ország minden tájáról találkozz diákokkal, és megoszd velük tudásodat. Az internet lehetővé tette a magántanárok számára, hogy könnyen hozzáférhető és használható értéket hozzanak létre.

Elolvasom a cikket
Nyelvtanulás ingyen? IGEN! Nyelvtanulás ingyen? IGEN! körülbelül 1 éve Boros Katalin

Olyan sokszor beszélünk, hallunk arról, hogy melyik nyelvtanári órabér vajon mit takar, és vajon megéri-e az olcsóbb tanárhoz menni. Ebbe a posztba összegyűjtöttem neked 3+1 olyan nyelvtanulási módszert, amihez nem kell tanár.

Elolvasom a cikket
Miért éri meg online magán nyelvórákat venni? Miért éri meg online magán nyelvórákat venni? körülbelül 1 éve Novák Emese

Manapság az online tanulás már senkinek sem meglepő, mégis vannak, akik még soha sem próbálták ki ezt a praktikus, modern tanulási formát.

Elolvasom a cikket
1 / 9 oldal Következő
Görgess a tetejére