Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

OnlineSuli BLOG

Minden, amit az online oktatásról és tanulásról tudnod kell!


Így számold ki a trapéz kerületét és területét Így számold ki a trapéz kerületét és területét 4 hónapja OnlineSuli

A trapéz egy négyzet alakú síkidom, amelynek két párhuzamos oldala és két nem párhuzamos oldala van. A trapéz kerületét és területét kiszámítani néhány egyszerű matematikai képlet segítségével lehet. Bemutatjuk, hogyan végezheted el ezeket Te is.

Elolvasom a cikket
Az IELTS Nyelvvizsga Menete: Minden, Amit Tudni Kell Az IELTS Nyelvvizsga Menete: Minden, Amit Tudni Kell 4 hónapja OnlineSuli

Az IELTS (International English Language Testing System) egy nemzetközileg elismert angol nyelvvizsga, amelyet világszerte használnak a nyelvtudás értékelésére. Részletesen bemutatjuk az IELTS vizsga menetét, hogy felkészülten vághass neki.

Elolvasom a cikket
A Kör Területének Számítása és Felhasználási Módjai A Kör Területének Számítása és Felhasználási Módjai 5 hónapja OnlineSuli

A kör egy alapvető geometriai forma, melynek számos alkalmazása van a matematikában. A kör területének számítása és felhasználási módjai alapvető ismereteket nyújtanak a matematika területén, emellett pedig számos iparágban is kulcsszerepet játszanak.

Elolvasom a cikket
Az Online Oktatás Várható Alakulása 2024-ben Az Online Oktatás Várható Alakulása 2024-ben 6 hónapja OnlineSuli

Az online oktatás egyre növekvő népszerűségnek örvend az egész világon, és az elkövetkező években további jelentős változásokat és fejlesztéseket várhatunk ezen a területen. Az alábbiakban néhány fontos változásra és trendre összpontosítunk.

Elolvasom a cikket
Miért éri meg olasz nyelvet tanulni? Miért éri meg olasz nyelvet tanulni? 6 hónapja OnlineSuli

Az olasz nyelv egy gyönyörű és gazdag nyelv - számos előnnyel jár, ha úgy döntünk, hogy megtanuljuk. Akár szenvedélyes utazó vagy, akár kultúra iránti érdeklődő személy, az olasz nyelvtudás sokkal többet kínál, mint egy új nyelv elsajátításának öröme.

Elolvasom a cikket
1 / 11 oldal Következő
Görgess a tetejére