Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

OnlineSuli BLOG

Minden, amit az online oktatásról és tanulásról tudnod kell!


Hogyan Érdemes Elkezdeni Egy Új Nyelv Tanulását Hogyan Érdemes Elkezdeni Egy Új Nyelv Tanulását körülbelül 1 hónapja OnlineSuli

Az új nyelv tanulása egy izgalmas és kihívást jelentő út lehet, amely lehetővé teszi számunkra, hogy új kapcsolatokat építsünk és kultúrákat fedezzünk fel. Íme néhány hasznos tipp, hogy könnyedén és hatékonyan elkezdd az új nyelv tanulását.

Elolvasom a cikket
Online Tanulás és Oktatás Állapota 2023-ban Online Tanulás és Oktatás Állapota 2023-ban 2 hónapja OnlineSuli

Az online oktatás és tanulás hatalmas fejlődésen ment keresztül, 2023-ban továbbra is az oktatás egyik meghatározó területévé vált. A technológia rohamos fejlődése és a világjárvány hatásai alapvetően átalakították az oktatás működését.

Elolvasom a cikket
Online angol tanár Online angol tanár 6 hónapja OnlineSuli

Miért jó választás az online angol tanár? Az OnlineSulinál számtalan angoltanár közül keresgélhetsz, hogy megtaláld a számodra megfelelő oktatót!

Elolvasom a cikket
Jóval többet keres, aki jó matematikából Jóval többet keres, aki jó matematikából 8 hónapja Zámpory Ditte

Vajon tényleg igaz a mondás?! „Nagyon fontos, hogy jók legyünk matekból.” 
Ezt vizsgálta két tudós.

Elolvasom a cikket
Több, mint 2000 diákközvetítés, 350-nél is több oktatói vélemény - OnlineSuli évösszegző 2022 Több, mint 2000 diákközvetítés, 350-nél is több oktatói vélemény - OnlineSuli évösszegző 2022 11 hónapja OnlineSuli

Igazán izgalmas év volt számunkra 2022, több szempontból is. A legfontosabb adatokkal összegezzük ezt az évet, hiszen év végén van a legjobb ideje a számvetésnek és új éves célok meghatározásának - de nekünk vajon mik lesznek azok?

Elolvasom a cikket
Előző 2 / 11 oldal Következő
Görgess a tetejére