Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

OnlineSuli BLOG

Minden, amit az online oktatásról és tanulásról tudnod kell!


Nyelvtanulás ingyen? IGEN! Nyelvtanulás ingyen? IGEN! körülbelül 1 éve Boros Katalin

Olyan sokszor beszélünk, hallunk arról, hogy melyik nyelvtanári órabér vajon mit takar, és vajon megéri-e az olcsóbb tanárhoz menni. Ebbe a posztba összegyűjtöttem neked 3+1 olyan nyelvtanulási módszert, amihez nem kell tanár.

Elolvasom a cikket
Miért éri meg online magán nyelvórákat venni? Miért éri meg online magán nyelvórákat venni? körülbelül 1 éve Novák Emese

Manapság az online tanulás már senkinek sem meglepő, mégis vannak, akik még soha sem próbálták ki ezt a praktikus, modern tanulási formát.

Elolvasom a cikket
Az online oktatás új formái a nyelviskolákban Az online oktatás új formái a nyelviskolákban körülbelül 1 éve OnlineSuli

Az elmúlt években úgy tűnt, hogy az oktatás szinte mentes a technológia okozta problémáktól. Némi változás megfigyelhető volt, ám ezek nagyrészt felszínesek voltak. A hagyományos tanítási módszerekbe lassan kezdték el bevezetni a digitális megoldásokat.

Elolvasom a cikket
Miért jó nyelv az eszperantó? Miért jó nyelv az eszperantó? körülbelül 1 éve Salomonné Csiszár Pálma

Bizonyára hallottál róla: az elmúlt húsz évben sokan választották az eszperantó nyelvet a diplomához szükséges nyelvvizsga megszerzéséhez. Azt viszont sokan nem tudják, hogy nem csak megtanulni és nyelvvizsgázni érdemes belőle, használni is jól lehet.

Elolvasom a cikket
Az online oktatás örökre megváltozott. De hogy? Az online oktatás örökre megváltozott. De hogy? körülbelül 1 éve OnlineSuli

A COVID-19 járvány hatására világszerte bezárták az iskolákat. A pandémia csúcsán több mint 1,2 milliárd gyermek szorult ki az osztálytermekből. Ezért az oktatás drámaian megváltozott, az online órákkal egyre több digitális platform is megjelent.

Elolvasom a cikket
Előző 2 / 10 oldal Következő
Görgess a tetejére