Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

OnlineSuli BLOG

Minden, amit az online oktatásról és tanulásról tudnod kell!


Több, mint 2000 diákközvetítés, 350-nél is több oktatói vélemény - OnlineSuli évösszegző 2022 Több, mint 2000 diákközvetítés, 350-nél is több oktatói vélemény - OnlineSuli évösszegző 2022 körülbelül 1 éve OnlineSuli

Igazán izgalmas év volt számunkra 2022, több szempontból is. A legfontosabb adatokkal összegezzük ezt az évet, hiszen év végén van a legjobb ideje a számvetésnek és új éves célok meghatározásának - de nekünk vajon mik lesznek azok?

Elolvasom a cikket
Angol online oktatás ingyen? Lehetséges! Angol online oktatás ingyen? Lehetséges! több, mint 2 éve OnlineSuli

Régóta kutatsz olyan angol online oktatás után, amely ingyen van vagy minimális költségekkel jár? Ne keresd tovább, leírjuk milyen lehetőségeid vannak.

Elolvasom a cikket
Az online oktatás hatása a diákokra Az online oktatás hatása a diákokra több, mint 2 éve OnlineSuli

Az online oktatás megjelenése a COVID hatására az elmúlt másfél évben sok változást okozott a mindennapi életben. Különösen a középiskolásokat érintette. Idén is olyan kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek még nem fordultak elő ilyen nagy léptékben.

Elolvasom a cikket
Magántanárként hatékonyan: 6 tipp a fejlődéshez Magántanárként hatékonyan: 6 tipp a fejlődéshez több, mint 2 éve OnlineSuli

Magántanárként az online korrepetálás remek módja annak, hogy az ország minden tájáról találkozz diákokkal, és megoszd velük tudásodat. Az internet lehetővé tette a magántanárok számára, hogy könnyen hozzáférhető és használható értéket hozzanak létre.

Elolvasom a cikket
Nyelvtanulás ingyen? IGEN! Nyelvtanulás ingyen? IGEN! több, mint 2 éve Boros Katalin

Olyan sokszor beszélünk, hallunk arról, hogy melyik nyelvtanári órabér vajon mit takar, és vajon megéri-e az olcsóbb tanárhoz menni. Ebbe a posztba összegyűjtöttem neked 3+1 olyan nyelvtanulási módszert, amihez nem kell tanár.

Elolvasom a cikket
Előző 3 / 11 oldal Következő
Görgess a tetejére