Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Több, mint 2000 diákközvetítés, 350-nél is több oktatói vélemény - OnlineSuli évösszegző 2022

Több, mint 2000 diákközvetítés, 350-nél is több oktatói vélemény - OnlineSuli évösszegző 2022 körülbelül 1 éve OnlineSuli

Az évet a szokások alapján kiemelkedő forgalommal kezdtük. Januárban és februárban egyaránt megnövekedett kereslet volt online oktatóink számára, hiszen a diákok jelentős része újévi célként határozza meg az online oktatás elkezdését. Az idei év sláger kulcsszava a "német magántanár" volt. A Google keresőjében ez a kifejezés hozta a legtöbb diákot oktatóink számára. Erős volt a verseny a top tárgyak tekintetében is, de egy hajszállal a német tantárgy kapta a legtöbb megkeresést.

Az idei évben elkezdtük megkérdezni a diákokat, hogy milyen céllal tanulnak és, mint kiderült a legnépszerűbb cél az alapoktól való tanulás kezdése vagy egy hosszabb kihagyás utáni újrakezdés volt. Ami hosszú évek óta viszont változatlan, az az oktatóink öszetettsége. Még mindig túlnyomó többségben vannak a női oktatók a weboldalon, 10-ből 7 online magántanárunk ugyanis hölgy. Ez alapján nem is annyira meglepő, hogy a 2022-es év legtöbb megkeresését kapó oktatók is hölgyek. Idén 2 oktatónk is volt, akiket sikerült több, mint 100 diákkal összekapcsolnunk!

A 2022-es év volt az első teljes évünk a megújított weboldalunkkal, amit 2021 őszén üzemeltünk be. A visszajelzések alapján egyértelműen hasznunkra vált a megújulás. Talán ennek is köszönhető, hogy idén 52.000-nél is több egyedi látogatónk volt, azaz legalább ennyi látogató böngészte az OnlineSulit. Ahogyan több évi statisztikáinkból is egyértelműen látszik, online oktatási szempontból a kiemelt időszakok továbbra is a januári és szeptemberi hónapok. A 2022-es év legerősebb hónapja szeptember volt, amikor több, mint 270 diákot közvetítettünk oktatóink számára! Ezt csak alig lemaradva követte a január 250 és a februári 240 számú közvetítés.

Külön kiemelendő tény, amire szintén nagyon büszkék vagyunk, hogy az oktatóink által adott átlagos válaszidő 17-18 óra volt a teljes 2022-es évet tekintve. Az oktatók 46%-a, szóval közel a fele mindössze 6 órán belül válaszolt a diákok megkereséseire és a leggyorsabb 5%-a az oktatóknak 1 órán belül választ is adott az új megkeresésekre - ez kiemelkedő gyorsaság!

Az idei évben oktatói közösségünk 84 darab új oktatóval bővült, akiket ezúton is üdvözlünk. Új véleményből pedig 350 darab született idén, volt olyan oktatónk akiről csak idén 50-nél is több véleményt írtak a diákjai.

Köszönjük szépen az oktatóinknak ezt a kitűnő teljesítményt, azon fogunk dolgozni, hogy 2023-ban még több diákot közvetítsünk számukra!

 
Görgess a tetejére