Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Impresszum és Üzemeltetés

A weboldalt üzemeltető adatai:

A weboldal tárhelyét biztosítja: Tárhelypark.

OnlineSuli logó

Történet

A weboldalt 2010-ben alapította Győrfi András skypesuli.hu címen, az akkori online videócsevegéses időszak hajnalán, amikor a legelterjedtebb szereplő ezen a piacon a Skype videócsevegő és chat alkalmazás volt. András egészen 2014-ig kezelte a weboldalt ígéretes eredményekkel, amikor az új tulajdonos Varga Tamás megvásárolta tőle 100%-os részesedésben. Ebben az évben egy teljes kinézet és kód újratervezésen esett át a weboldal és új lendülettel indult neki az online magántanárok magyarországi piacának.

Az oktatói és látogatói létszám folyamatos növekedése mellett, 2016 októberében a magántanárok minőségének megőrzése érdekében a weboldalon való oktatói megjelenés tagsági díj befizetéséhez lett kötve. A havi tagsági díj a mindenkori átlagos óradíjhoz alkalmazkodik, a következő szempontot figyelembe véve: az egy havi tagsági díj akár egy közvetített diák egyetlen tanórája után is megtérülhet már az oktató számára! Pár évvel a tagsági díj bevezetését követően, szükséges volt 3 tárgyban maximalizálni az oktatható tárgyak számát, valamint a havi tagsági díj onnantól fogva tárgyanként volt értendő.

A weboldal 2021-ben ismét egy teljes korszerűsítésen esett át, amely kiterjedt egy új kinézetre, modernebb kód- és adatbázis struktúrára, továbbá név váltásra is. Ettől az időponttól fogva a SkypeSuli már OnlineSuli néven és online.suli.hu domain-címen lett elérhető, természetesen a régi, skypesuli.hu domain-címet is megőrízve, azt átirányítva az új weboldalra. Az új név váltással egy erősebb vízió is megszilárdításra került: Magyarország elsőszámú weboldala kívánunk lenni az online magántanárt kereső diákok vagy tanítani vágyó oktatók számára!

Görgess a tetejére