Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Szolgáltatások áttekintése: mit nyújt a OnlineSuli?

Egy mondatban: kapcsolatot teremtünk oktató és diák között.

Weboldalunk lehetőséget nyújt az interneten keresztül oktató tanároknak a bemutatkozásra és megjelenésre, valamint összekötjük a tanulni vágyó diákokkal. Magyarország legnagyobb online oktató adatbázisával rendelkezünk, így biztosan mindenki megtalálja a számára szimpatikus diákot, vagy fordított esetben oktatót. Mennyire nyereséges az online oktatás?


Miért éri ez meg az oktatóknak és diákoknak?

Komoly marketing tevékenységet folytatunk, hogy új diákok széleskörben érkezzenek a weboldalra. Az oktatóknak folyamatos ellátást biztosítunk. A diákok pedig úgy választhatják ki számukra az ideális oktatót, mintha egy katalógust lapoznának - nem érheti őket csalódás, nincs zsákbamacska.Diákokat nyújtunk, ez a lényeg!

Az a célunk, hogy minden tagunknak minőségi és hosszútávon tanuló diákokat szerezzünk. Az weboldalból származó bevételt többekközt reklám tevékenységre költjük, célzott marketingre. Olyan tanulni vágyóknak reklámozzuk a szolgáltatásunkat, akik kifejezetten érdekeltek az online oktatásban.

Ezentúl hírlevelekkel, fórummal, online oktatói könyvekkel és workshop-okkal segítjük a tanárainkat, hogy napról napra profibbak lehessenek. Közösségünkben óriási potenciál van, amely teljes kiaknázása még mindig várat magára. Rengeteg terület megcélozható az online eszmecserére, sőt, hosszútávú együttműködésre is nyitottak vagyunk oktatói központokkal vagy iskolákkal.

A tagdíjért cserébe tehát ez várható: egy olyan közösség, ahol tálcán szállítják a lelkes diákokat és szakmai segítséget nyújtanak, folyamatos jelleggel.


Mennyibe kerül ez a tanároknak?

A piacon egyedülállóan alacsony áron biztosítjuk a szolgáltatásunkat. Az oktatók tagdíja egy hónapra 4990 Forint / tárgy, három havi tagdíj 12490 Forint / tárgy és hat havi tagdíj 24990 Forint / tárgy. Egy átlagos online tanóra áráért érhető el a szolgáltatásunk, így a megtérülés már egyetlen óra leadása után realizálható. Mi kell a regisztrációhoz?


Milyen funkciókat biztosítunk?

Funkcióink a teljesség igénye nélkül: szöveges és videós bemutatkozás, kapcsolati adatok kitöltése, heti elérhetőségi táblázat, oktatott nyelvek és tantárgyak listája, valamint tanóra árak. Csevegő felület a diákokkal, kiforrott értesítési rendszer az új megkeresésekről és egyéb eseményekről. Fórum és közösségi hozzáférés, workshopok és továbbfejlődési lehetőségek.


Görgess a tetejére