Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár
Regisztráció

Taníts otthonról könnyedén, légy sikeres az OnlineSulin keresztül!

Kedves Tanárok, Tanár Jelöltek!

Üdvözlünk Titeket a megújult OnlineSulin, Magyarország piacvezető online oktató adatbázisán! Csapatunk a kezdetek kezdetétől jelen van az oktatás ezen forradalmian új szegmensében. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött mindenkori legjobb tudásunk szerint fejlesztjük a lapot és kínálunk professzionális felületet, fejlődési lehetőséget tanár és diák közt a kényelmes tanítás vagy tanulás megteremtéséhez.

Miért válassz minket? Miért most?

Lapunk nagy figyelmet fordít a hitelességre, minőségre, szolgáltatásunk színvonalára. Már az oldal indulásakor ismert volt az egyértelmű tény: tagjainknak diákok kellenek! Ez nem valósulhatna meg a OnlineSuli folyamatos népszerűsítése nélkül. E cél érdekében csapatunk jól felépített, tudatos kampányok során reklámozza az oldalt mindazok körében, akik erre az új típusú szolgáltatásra a leginkább fogékonyak. Az alapos háttérmunka következménye, hogy nézettségünk hasonló tematikájú weboldalak között a legmagasabb. Ez nagyszerű lehetőséget kínál regisztrált oktatóinknak a diákok könnyebb megszerzésére.

Kényelem felsőfokon!

A fenti sorok tükrében regisztrált tanáraink élvezik a tartósan magas nézettséget. Ebből fakadóan mindig megfelelő létszámú diák állhat rendelkezésükre. Tapasztalataink, statisztikai kimutatásaink szerint az érdeklődő tanulók száma folyamatosan nő, vagyis újabb és újabb diákok érkeznek nap mint nap a megfelelő tanár megtalálásának reményében. Ezen törekvésünkön és a minőség fenntartásán nem kívánunk változtatni a jövőben sem. A továbbiakban tekintsük át röviden, hogy mik egy sikeres tanár lehetőségei?

Többszörösen igazolható tény, hogy aki tanárként komolyan veszi a munkáját, lapunk segítségével gyorsan felépíthet egy olyan tanulói bázist, amely már rövidtávon főállású oktatóvá teheti az illetőt. Sokan dolgoznak így a OnlineSuli-ról, a XXI. század alternatív életstílusát alakítva ki ezzel maguknak.

A sikerrecept pontokba szedve:

Valóban ennyi elég is lenne?

Könnyelműség lenne azt hinni, hogy egy szimpla regisztráció a OnlineSuli-ra már számolatlanul „generálja” a diákokat. A tanár egyéni felelőssége, hogy a rendelkezésére bocsátott adatlapon milyen módon népszerűsíti magát leendő tanítványai előtt. Ha a lelkes regisztrálás után valaki mégis azon kapná magát, hogy nem kezdenek el azonnal érkezni az érdeklődő diákok, akkor meglehet, alapvető hibákat vétett.

A jövő

Feltett célunk a OnlineSuli piacvezető szerepének megőrzése Magyarországon. Ez csakis Veletek, tanárokkal együtt valósulhat meg! Lelkes csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy a lapunkon kínált szolgáltatások, a minőségi tanárképzések, a folyamatos fejlesztések és csiszolások mind-mind növeljék a OnlineSuli, a tanárok és a diákok közti bizalmat és elégedettséget.


Izgalmas kalandokat, remek ismeretségeket, szuper élményeket kívánunk Nektek!

A OnlineSuli elhivatott csapata

Görgess a tetejére