Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Juhász Ildikó
általában 5-6 óra alatt válaszol   •    13 napja volt online utoljára


általában 5-6 óra alatt válaszol

13 napja volt online utoljáraJuhász Ildikó vagyok, 11 éve élek Párizs egyik elővárosában, ahol nap mint nap élvezhetem ennek a nyelvnek a szépségét. 8 éve tanítok egyéni vállalkozás keretében. Az elmúlt 3 év alatt 3 francia tankönyvet fordítottam. A francia nyelv 14 éves korom óta a szenvedélyem. Francia tagozatos gimnáziumba jártam, majd a Külkereskedelmi Főiskola francia-német tagozatán végeztem. Budapesten több éven keresztül az idegenforgalomban is dolgoztam mint idegenvezető.

Az óráim bemutatása

Nagyon türelmes tanár vagyok, rugalmasan alkalmazkodom a tanítványaim munkarendjéhez, szabadidejéhez, a mai felgyorsult életvitelhez. Vállalok korrepetálást, felkészítést külföldre történő utazáshoz, kezdő és haladó szintet, DELF vizsgára való felkészítést. Az órák jó hangulatúak. Külkereskedelmi és fogászati szaknyelvet tanitok. Még elérhető a TÉLI-TAVASZI BÉRLET, érdemes érdeklődni, ELÉRHETŐ ÁRAK, MAGAS SZINVONALON (korlátolt számban és korlátolt ideig elérhető a bérletvásárlás). Egyéni módszer szerint tanítok. "franciaonlineparis" néven megtalálsz a Facebook-on, ott több tanítványom értékelését is olvashatod. Azoknak a kedves tanulni vágyóknak a jelentkezését várom, akik teljes elszántsággal, komolyan szeretnék venni a nyelvtanulást.

Juhász Ildikó hozzászólásai

Oszd meg tapasztalataidat a
többiekkel és írj pár sort az
oktatódról. Új hozzászólás
Szeidl Viktória több, mint 2 éve
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Nagyon szeretek Ildikóval tanulni. Lelkiismeretes, türelmes, felkészült, egyszerûen profi tanár. Oktatási módszerei: részletes magyarázat, stabil alapok, gyakorlatorientált. Rengeteg segítséget kapok, rövid idő alatt nagyon sokat fejlôdtem. Bátran ajánlom mindenkinek Ôt, bármit is szeretne elérni a francia nyelv elsajátításában. Örülök, hogy rátaláltam.

SL több, mint 2 éve
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Ildikó nagyon jól tanit az elején nem ment nekem annyira jól a francia nyelv amióta vele együtt tanulok merek beszélni és használni a nyelvet. Nagyon türelmes. Neki köszönhetem, hogy a nyelvizsgám sikerült. Azóta szeretem a francia nyelvet mióta együtt tanulunk :)

 

Hasonló ajánlott oktatók

Monostori Máté Csaba Monostori Máté Csaba
1 napja volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Francia 4000 Ft
Angol 3500 Ft
Kémia 4000 Ft
Marcell Lecharp Marcell Lecharp
3 napja volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 8 vélemény

Francia 6000 Ft
Vermes Katalin Vermes Katalin
3 napja volt online utoljára
Válaszidő lassú válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 3 vélemény

Francia 9000 Ft
Görgess a tetejére