Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Timár Marianna
általában 1-2 óra alatt válaszol   •    4 hónapja volt online utoljára


általában 1-2 óra alatt válaszol

4 hónapja volt online utoljáraHa velem tanulsz - felkészülsz a közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára - magabiztosan beszélsz az állásinterjún - garantáltan sokat és rendszeresen foglalkozol a nyelvvel - az első pillanattól kezdve használod a megszerzett tudásodat - észre sem veszed, hogy már megint elröppent 45 perc Több mint 30 éves nyelvtanári és vizsgafelkészítői tapasztalat, több száz sikeres nyelvvizsgázó, felvételiző, álláskereső az eddigi munkám eredménye. Tanulj Te is velem! Időpont egyeztetés után ingyenes bevezető órán tűzzük ki a céljaidat és beszéljük meg az oda vezető utat. Számlaképes nyelvvizsgáztató tanár vagyok. Az óráim 45 percesek.

Az óráim bemutatása

A bemutatkozó óra első felében minden előzetesen felmerülő kérdést megbeszélünk és rögzítjük a tanulás kereteit, második felében pedig bemutatom, hogyan tanítok.

Timár Marianna hozzászólásai

Oszd meg tapasztalataidat a
többiekkel és írj pár sort az
oktatódról. Új hozzászólás
Sztoján Zoltán körülbelül 1 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Amikor 2018 szeptemberében elkezdtem járni Mariann nénihez pár szón kívül nem tudtam semmit németül. Most középfokú nyelvvizsgával és középszintű érettségivel rendelkezem. A tanulás nagyon gördülékenyen ment. Az órák hasznosak és lényegretörőek. Az Ő segítsége nélkül közel se lenne ekkora német tudásom, mint most. Bárkinek tudom ajánlani, aki hatékonyan szeretne németül tanulni.

Gubucz Réka 2 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Amikor 9. év elején második idegennyelvként kezdtem tanulni a németet nem szerettem. Bonyolultnak találtam a nyelvtant és nehezen tudtam megtanulni a szavakat. A továbbtanuláshoz azonban szükségem volt a német nyelvre, így elkezdtem járni Mariann nénihez. Első célként a B2 komplex nyelvvizsgát és a középszintű érettségit tűztem ki. Mariann néni nem csak a céljaim elérését és a német nyelv megértését segítette, de a közös munka során segített olyan vidókat és olvasnivalókat is találni, melyek témája megegyezett az érdeklődési körömmel, így idővel megszerettem a német nyelvet és sokkal nagyobb lendülettel tanultam. Mariann néni mindig rugalmasan és segítőkészen állt a tanulási szokásaimhoz, ahhoz ha egy kis szünetre volt szükségem a német tanulással, ha csak digitálisan tudtam hozzá "elmenni" órára, és ha éppen nem találtam meg a motivációt a nyelvtanuláshoz. Később, amikor új céljaim lettek a német nyelvvel, újra Mariann nénit kerestem meg. Ekkor emelt szintű érettségire és C1 komplex nyelvvizsgára segített felkészülni. Segítségével az összes kitűzött célomat elsőre elértem és legalább olyan nyelvtudásra tettem szert német nyelvből 4 év alatt, mint az első idegen nyelvemből 12 év alatt. Hálás vagyok a rengeteg segítségért és mindenkinek szeretettel ajánlom!

Kócza Enikő 5 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariann mindig nagyon alaposan felkészült az óráinkra, és végtelen türelemmel magyarázta újból és újból a számomra nehezebb részeket. Közvetlen és megnyerő személyisége nagyban hozzásegített ahhoz, hogy örömmel vegyek részt az órákon. Rugalmasan alkalmazkodott az időbeosztásomhoz, mindig találtunk megfelelő időpontot. Az együtt kitűzött célt, a C1-es nyelvvizsga teljesítését sikeresen elértük, amiért nagyon hálás vagyok neki.

Rottenbacher Adrienn 6 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariannal az órák mindig gördülékenyek voltak, szakmai tudása kiemelkedő. Mindig felkészült volt, célirányos és mindemellett személyre szabott témákkal készült az órákra, amivel remek hangulatot teremtett. A tanítási technikája számomra kiemelkedő volt, az óra minden percét kihasználtuk. Én a hatékony tanulás híve vagyok, ebben Mariann szuper partner volt. Szívből ajánlom mindenkinek, aki olyan tanárt keres magának, aki nem csak az időt húzza, hanem valóban tudást ad át a diákjainak.

Donka Timea 10 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariann egy csoda. Ket gyerekes anyukakent, munka mellett vagtam bele a nemet nyelvtanulasba. Mariann nagyon rugalmasan es fantasztikus tanitasi technikaival rengeteget segitett, hogy a vegen sikeres nyelvvizsgat tehettem. Mindig jo hangulatu, nagyon hatekony oraink voltak, rengeteget tanultam az orak alatt. Ha egy nagyon profi, kedves nemet tanarra van szukseged, ne keress tovabb, megtalaltad! Irj Mariannak!

1 / 6 oldal Következő

Hasonló ajánlott oktatók

Naszvadiné Hédi Naszvadiné Hédi
1 napja volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Német 4500 Ft
Csontos Rita Csontos Rita
3 órája volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Német 3000 Ft
Tóth Sára Tóth Sára
2 órája volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Német 5000 Ft
Görgess a tetejére