Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Timár Marianna
21 napja volt online utoljára


21 napja volt online utoljáraHa velem tanulsz - felkészülsz a közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára - magabiztosan beszélsz az állásinterjún - garantáltan sokat és rendszeresen foglalkozol a nyelvvel - az első pillanattól kezdve használod a megszerzett tudásodat - észre sem veszed, hogy már megint elröppent 45 perc Több mint 30 éves nyelvtanári és vizsgafelkészítői tapasztalat, több száz sikeres nyelvvizsgázó, felvételiző, álláskereső az eddigi munkám eredménye. Ha szeretnél velem tanulni, várom jelentkezésedet. Időpont egyeztetés után ingyenes bevezető órán tűzzük ki a céljaidat és beszéljük meg az oda vezető utat. Nyelvvizsgáztató tanár vagyok. Magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani. Az óráim 45 percesek.

Az óráim bemutatása

A bemutatkozó óra első felében minden előzetesen felmerülő kérdést megbeszélünk és rögzítjük a tanulás kereteit, második felében pedig bemutatom, hogyan tanítok.

Timár Marianna hozzászólásai

Oszd meg tapasztalataidat a
többiekkel és írj pár sort az
oktatódról. Új hozzászólás
Farkas Enikő 4 napja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

A gyermekeim jàrtak hozzá. Az ismerkedős órákon túljutva, kitűzték a célokat és célirànyosan, óràról óràra lépkedtek tovább. Nála nem maradtak el a házi feladatok, mert mindig megtalàlta megfelelő módszert arra, hogy motivàlja őket. Mindig felkészült volt, türelmes és következetes. Figyelt a gyerekek aktuális lelki állapotàra is, vette a fàradsàgot, hogy megismerje őket. Mindenkinek csak ajànlani tudom őt.

Varjú Zétény 4 napja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariann néni több, mint egy nyelvtanár; nagyszerű ember, akivel nagyon könnyen meg lehet találni a közös hangot. Mindig képes volt óráról órára motiválni, így vele/mellette a nyelvtanulás szinte gyerekjátéknak tűnt. A középfokú B2-es nyelvvizsgán túl, egészen a 97%-os emelt érettségiig repített.

D. Andi 3 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Nagyon nehezen indult nekem a nyelvtanulás, nem volt megfelelő az első tanárom. Mariann viszont nagyon gyorsan ráérzett a gondjaimra és hatalmas energiával, végtelen türelemmel segített, hogy megtanuljam a német nyelvet. A német órák mindig jó hangulatban teltek, egy pillanatra sem hagyta a figyelmemet lanyhulni. Végtelen türelemmel magyarázta el amit már sokadjára sem sikerült megértenem, ehhez pedig a hatalmas tudása révén megtalálta ami a legjobban volt érthető számomra. Nem fukarkodik a magyarázatokkal, házi feladatokkal és a "számonkéréssel" sem. Rengeteget köszönhetek neki! Többek között, hogy a fiam és a menyem is vele készült fel és sikeres nyelvvizsgát tettek. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek aki szeretne megtanulni németül, akár hobbiból, akár nyelvvizsgára szeretne felkészülni.

Domjan Balazs 7 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariannal az oraink - az elso pillanattol kezdve - beszedkozpontuak voltak. Mivel a vilagra nyitott, muvelt, kellemes szemelyiseggel megaldott tanar, az orak tenyleg elrepulnek. Vegtelen turelemmel kepes a nyelvtani "mierteket" elmondani es a hibakat javitani; az orak felepiteset rugalmasan valtoztatja, annak megfeleloen, hogy mely teruleteket erez/erzek problemasnak. Tudasabol es tapasztalatabol fakadoan, minden kerdesre azonnal erdemi, ertheto valaszt tud adni. Mariannt csak ajanlani tudom, celtol, eletkortol, ugy altalaban mindentol fuggetlenul.

Erika 7 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariann nagyon kedves, felkészült, türelmes tanár. Jó hangulatúak az órái, mindenkinek csak ajánlani tudom.

1 / 8 oldal Következő

Hasonló ajánlott oktatók

Bori Anna Bori Anna
körülbelül 1 hónapja volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Hozzászólások 0 vélemény

Német 9500 Ft
Juhász Gréta Juhász Gréta
23 órája volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Angol 5200 Ft
Német 5200 Ft
Milbacher Kinga Milbacher Kinga
4 napja volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 3 vélemény

Német 6500 Ft
Görgess a tetejére