Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Timár Marianna
9 órája volt online utoljára


9 órája volt online utoljáraHa velem tanulsz - felkészülsz a közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára - magabiztosan beszélsz az állásinterjún - garantáltan sokat és rendszeresen foglalkozol a nyelvvel - az első pillanattól kezdve használod a megszerzett tudásodat - észre sem veszed, hogy már megint elröppent 45 perc Több mint 30 éves nyelvtanári és vizsgafelkészítői tapasztalat, több száz sikeres nyelvvizsgázó, felvételiző, álláskereső az eddigi munkám eredménye. Ha szeretnél velem tanulni, várom jelentkezésedet. Időpont egyeztetés után ingyenes bevezető órán tűzzük ki a céljaidat és beszéljük meg az oda vezető utat. Nyelvvizsgáztató tanár vagyok. Magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani. Az óráim 45 percesek.

Az óráim bemutatása

A bemutatkozó óra első felében minden előzetesen felmerülő kérdést megbeszélünk és rögzítjük a tanulás kereteit, második felében pedig bemutatom, hogyan tanítok.

Timár Marianna hozzászólásai

Oszd meg tapasztalataidat a
többiekkel és írj pár sort az
oktatódról. Új hozzászólás
D. Andi 21 napja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Nagyon nehezen indult nekem a nyelvtanulás, nem volt megfelelő az első tanárom. Mariann viszont nagyon gyorsan ráérzett a gondjaimra és hatalmas energiával, végtelen türelemmel segített, hogy megtanuljam a német nyelvet. A német órák mindig jó hangulatban teltek, egy pillanatra sem hagyta a figyelmemet lanyhulni. Végtelen türelemmel magyarázta el amit már sokadjára sem sikerült megértenem, ehhez pedig a hatalmas tudása révén megtalálta ami a legjobban volt érthető számomra. Nem fukarkodik a magyarázatokkal, házi feladatokkal és a "számonkéréssel" sem. Rengeteget köszönhetek neki! Többek között, hogy a fiam és a menyem is vele készült fel és sikeres nyelvvizsgát tettek. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek aki szeretne megtanulni németül, akár hobbiból, akár nyelvvizsgára szeretne felkészülni.

Domjan Balazs 3 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariannal az oraink - az elso pillanattol kezdve - beszedkozpontuak voltak. Mivel a vilagra nyitott, muvelt, kellemes szemelyiseggel megaldott tanar, az orak tenyleg elrepulnek. Vegtelen turelemmel kepes a nyelvtani "mierteket" elmondani es a hibakat javitani; az orak felepiteset rugalmasan valtoztatja, annak megfeleloen, hogy mely teruleteket erez/erzek problemasnak. Tudasabol es tapasztalatabol fakadoan, minden kerdesre azonnal erdemi, ertheto valaszt tud adni. Mariannt csak ajanlani tudom, celtol, eletkortol, ugy altalaban mindentol fuggetlenul.

Erika 4 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariann nagyon kedves, felkészült, türelmes tanár. Jó hangulatúak az órái, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Marinov Ivan 7 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Ismerősöm, aki sikeresen levizsgázott ajánlotta Mariannt. Nekem a B1 vizsga volt a célom, és olyan tanárt kerestem, aki kifejezetten a vizsgára fókuszáltan segít felkészülni. Figyelembe véve, hogy sokat dolgozok, csináltunk egy egyedi tervet és bő fél év alatt sikerült minden területen annyira felfejlesztenie Mariannak, hogy jó eredménnyel levizsgáztam. Probáltam már más magyar és német magántanárt, nyelviskolákat, de most először fejlődök igazám és élvezem a tanulást. Folytatom is vele a tanulást amíg vállal :) Köszönhető ez az odafigyelésének, a testre szabott oktatásnak, nagy tapasztalatának és nagyon jól felépített óráinak. Nekem fontos jól megérteni a nyelvtant, hogy könnyebben megjegyezzem, és ő addig magyarázza végtelen türelemmel amíg tényleg alaposan meg nem értem. Szívből ajánlom neked is, ahogy már más ismerősömnek is ajánlottam, aki azóta is nála tanul.

P Zsófi 11 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Több, más német tanárral való sikertelen próbálkozás után, 2020 közepén találtam rá Mariannra és tanultam vele 3 évet. A nagyon kezdő szinttől a felső fokig jutottam a segítségével. Bevallom, nem vagyok könnyű eset, nekem nagyon fontos a szakmai tudás, a felkészültség és az odafigyelés is. Mariannal csak jó tapasztalataim voltak. Bátran ajánlom mindenkinek aki lelkiismeretes, rugalmas, profi tanárt keres, aki e mellett kedves és érdeklődő is. Nagyon tetszett, hogy az órák ritmusát úgy tudtuk alakítani, ahogy épp én tanulni tudtam. Mivel teljes állásban dolgozom, voltak hónapok, mikor kevesebb időt tudtam házi feladatokkal tölteni. Ez sosem volt probléma, az órák így is mindig hasznosak voltak és segítettek a haladásban. Rengeteget köszönhetek Mariannak, nagyon szerencsés vagyok hogy vele tudtam tanulni!

1 / 8 oldal Következő

Hasonló ajánlott oktatók

Bíró Éva Bíró Éva
12 órája volt online utoljára
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Német 7000 Ft
Mikó-Lengyel Zsuzsanna Mikó-Lengyel Zsuzsanna
2 napja volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Német nincs megadva
Milbacher Kinga Milbacher Kinga
1 napja volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 2 vélemény

Német 6000 Ft
Görgess a tetejére