Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Timár Marianna
általában 1-2 óra alatt válaszol   •    3 napja volt online utoljára


általában 1-2 óra alatt válaszol

3 napja volt online utoljáraHa velem tanulsz - felkészülsz a közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára - magabiztosan beszélsz az állásinterjún - garantáltan sokat és rendszeresen foglalkozol a nyelvvel - az első pillanattól kezdve használod a megszerzett tudásodat - észre sem veszed, hogy már megint elröppent 45 perc Több mint 30 éves nyelvtanári és vizsgafelkészítői tapasztalat, több száz sikeres nyelvvizsgázó, felvételiző, álláskereső az eddigi munkám eredménye. Tanulj Te is velem! Időpont egyeztetés után ingyenes bevezető órán tűzzük ki a céljaidat és beszéljük meg az oda vezető utat. Számlaképes nyelvvizsgáztató tanár vagyok. Az óráim 45 percesek.

Az óráim bemutatása

A bemutatkozó óra első felében minden előzetesen felmerülő kérdést megbeszélünk és rögzítjük a tanulás kereteit, második felében pedig bemutatom, hogyan tanítok.

Timár Marianna hozzászólásai

Oszd meg tapasztalataidat a
többiekkel és írj pár sort az
oktatódról. Új hozzászólás
Donka Timea 4 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariann egy csoda. Ket gyerekes anyukakent, munka mellett vagtam bele a nemet nyelvtanulasba. Mariann nagyon rugalmasan es fantasztikus tanitasi technikaival rengeteget segitett, hogy a vegen sikeres nyelvvizsgat tehettem. Mindig jo hangulatu, nagyon hatekony oraink voltak, rengeteget tanultam az orak alatt. Ha egy nagyon profi, kedves nemet tanarra van szukseged, ne keress tovabb, megtalaltad! Irj Mariannak!

Németh Gábor - Több mint 5 éves ausztriai élet után is valós segítség! 5 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariann rendkívül sokat segített, az órák nagyon hatékonyan és az online oktatás ellenére mégis személyesen teltek. Még a németet közel anyanyelvi szinten beszélő feleségem is elismerő véleménnyel van Mariannról. A korábbi kevésbé meggyőző skype-sulis élmények miatt az első pár órát feleségem is meghallgatta és Mariann őt is meggyőzte. (Feleségem sokat segít, de tanítani nem akar) Több állásinterjúra, majd megbeszélésekre, érvelésekre készültünk együtt. Végül talán a legnehezebb feladat a mindennapi életben való "spontánabb" viselkedés elősegítése volt. Ehhez jó módszernek bizonyult a különböző témákhoz kapcsolódó érdekes videóanyagok átbeszélése, érvelés az egyik-másik oldal mellett. A fontosabb megbeszélésekre együtt készültünk, ahol Mariann "felvette" a kolléga vagy felettes szerepét és sokszor egészen váratlan, de mégis reális helyzeteket imitálva segített a különböző forgatókönyvekre való felkészítésben. Mariann tehát nem csak a "németet" adta, hanem sokszor a tartalom is a beszélgetésünk során körvonalazódott, alakult. Az órák annyira jók voltak, hogy sokszor már azért vártam őket, mert nagyon jó volt egyszerűen csak beszélni egy ilyen nyitott emberrel. Kiváló tanár, bárkinek csak ajánlani tudom!

Nagy Tamás 6 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariann néni a legkedvesebb és legaranyosabb némettanár aki valaha is tanított. Minden óránk változatos és célratörő volt, egyben vidám és olykor vicces is. Hatalmas türelme van és szíve a tanításhoz. Felkészített a nyelvvizsgámra amit kevés hibával tudhatok magam mögött. Ezúton is köszönöm a segítséget! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!

Adrienn Szl 9 hónapja
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Marianna nem egy hagyományos némettanár. Aki keresi az igazi nyelvtanárát akkor máris megtalálta! Célirányosan, vidáman, változatosan tanultunk, és szuper tippeket kaptam a tanuláshoz is. Aki belátható időn belül akar a németben haladni annak bátran ajánlom. Ezúton is köszönöm a segítséget és türelmet is ? hiszen elsőre meg is szereztem a C1 nyelvvizsgámat.

Norbert - 45 éves körülbelül 1 éve
ÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelésÉrtékelés

Mariann kizárólag online leckékkel juttatott el A0 szintről B2-re 5 hónap alatt! Nagy tapasztalatu, rendkivül felkészült szakembert ismertem meg benne, csak ajánlani tudom őt.

1 / 6 oldal Következő
Follow

Hasonló ajánlott oktatók

Bencsik Katalin Bencsik Katalin
2 órája volt online utoljára
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

Német 3000 Ft
Borbély Gábor Borbély Gábor
4 napja volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Heti elérhetőség sok időpont
Hozzászólások 0 vélemény

ZSEM Nyelvstúdió ZSEM Nyelvstúdió
8 órája volt online utoljára
Válaszidő gyors válasz
Hozzászólások 0 vélemény

Német nincs megadva
Görgess a tetejére